Сирний порошок застосовується при виробництві великого асортименту упакованих продуктів і страв швидкого приготування, таких як соуси, супи, закуски, сири, макарони.

Також цей інгредієнт широко використовується при виробництві тістечок, хліба, пирогів чи булочок, чіпсів, сирних кульок, попкорну, горіхів та інших закусок.

Ми завжди раді Вам запропонувати порошок з сиру чеддер виробництва Компанії “Lactelle sp. z o.o”. Ця компанія є виробником високоякісної сухої молочної продукції. Вона працює у Вармінсько-Мазурському воєводстві, де протягом багатьох років розведення корів було однією з найважливіших галузей сільського господарства. Компанія пропонує широкий асортимент продукції, яка є чудовою альтернативою традиційному знежиреному та незбираному сухому молоку. Відповідаючи очікуванням харчової промисловості та використовуючи новітні технології, компанія постійно створює нові інноваційні сухі молочні продукти, призначені для різних сегментів харчової промисловості, таких як виробництво морозива, шоколаду, хліба, тортів, цукерок, харчових концентратів тощо.

Компанія має сучасну технологічну виробничу лінію, а також власну лабораторію для дослідження сировини та продукції.

Використання сирних порошків у порівнянні зі свіжими сирами має кілька переваг, які можуть бути дуже важливими для багатьох виробників харчових продуктів:

  • Сирні порошки мають значно довший термін зберігання порівняно із свіжими сирами. Це дозволяє зберігати продукти з сирним смаком протягом тривалого часу без ризику псування чи зміни смакових властивостей.
  • Сирні порошки займають менше місця, тож їхні витрати на транспортування та зберігання нижчі. Вони не потребують холодильного зберігання, що полегшує їх транспортування та зберігання.
  • Сирні порошки дозволяють легко досягти стабільної консистенції та однорідності у продуктах.
  • Мають відмінну термостабільність
  • Містять значно менше активних мікроорганізмів у порівнянні з свіжими сирами

ВИРОБНИКИ

Сфери застосування

null

Продукти харчування