Барвники

У нашому асортименті є величезний вибір барвників для молочних продуктів. В основному в даній сфері використовуються рідкі  водорозчинні барвники і забарвлюючі інгредієнти, жиророзчинні використовуються в основному для плавлених сирів. Особливістю для такого застосування – відсутність консервантів. Також слід зауважити, що червоні барвники антоціани в присутності молочних білків і кальцію змінюють відтінок на синюватий. Це також в менший мірі це характерно і для бурякового соку.

В основному ж молочні продукти і їх вегетаріанських аналогів  – це дуже комфортна сфера для застосування натуральних барвників.

Найбільшим попитом користується аннато для корекції відтінків сирів, для йогуртів і  морозива буряковий сік, бета-каротин і карамельні барвники.

null

Барвники

Фруктові та овочеві порошки

Ми пропонуємо порошки фруктів та овочів, що виробляють методом розпилювального сушіння, який дозволяє отримувати порошки, що легко розчиняються в воді, з гарним смаком і природним відтінком. Такі інгредієнти можуть використовуватись як декор або інгредієнт рецептури, якщо внесення додаткової кількості води з концентрованими соками або фруктовими наповнювачами небажане. Спосіб застосування продуктів залежить лише від вашої фантазії. А ми в свою чергу зробимо все, щоб допомогти вам з вибором і використанням наших продуктів.

null

Фруктові та овочеві порошки

Ароматизатори

Компанія Євроімпекс пропонує широкий асортимент ароматизаторів для молочних продуктів і їх вегетаріанських аналогів від провідних Європейських виробників та власного виробництва. Різні види таких продуктів потребують специфічних ароматизаторів зі спеціально підібраним складом ароматичних речовин та розчинників, що забезпечують оптимальну ціну і збереження смаку та аромату

Наш асортимент, та досвід  допомагає клієнтам, що співпрацюють з нами, досягати гармонійного поєднання ароматичних і смакових властивостей продуктів і таким чином досягати успіхів у конкурентній боротьбі.

null

Ароматизатори

Харчові волокна

Цитрусові волокна Citri-Fi американської компанії Fiber Star є незамінним компонентом для багатьох молочних продуктів і їх вегетаріанських аналогів завдяки своїм властивостям поглинати і утримувати воду, жири, а також емульгувати їх .

Використання цих харчових волокон дозволить скоротити застосування емульгаторів і стабілізаторів, що містять Е індекси. Також дозволить зменшити вміст  жиру з мінімальним впливом на смак продукту.

Застосування Citri-Fi збагачує продукти натуральною рослинною клітковиною, що можна відображати на етикетці.

null

Харчові волокна

Натуральні молочні ароматизатори

Хочемо звернути Вашу особливу увагу на асортимент унікальних ароматизаторів  компанії Butter Buds (США). Цей виробник застосовує специфічну технологію ферментативного розчеплення молочних та рослинних жирів для отримання ароматизаторів на основі жирних кислот.

В асортименті, як звичайні ароматизатори молока, йогурту, сметани, пахти, вершків, масла, так і більш екзотичні – масло гі та соте, молоко перу, какао, білого шоколаду. Такі ароматизатори наддадуть неперевершених смаків молочних продуктів і їх вегетаріанських аналогів.

Також дуже популярні в асортименті  Butter Buds сирні ароматизатори. Кожен вид ароматизатору певного типу сиру може мати варіанти молодий, середньої витримки або сильно зрілий.

null

Натуральні молочні ароматизатори

Антиоксиданти

Найбільш ефективним натуральним антиоксидантом є екстракт розмарину зі стандартизованим вмістом розмаринової або карнозинової кислот. Його часто комбінують з токоферолами для збільшення потужності в результаті їх синергетичній взаємодії.

В деяких випадках також ефективно застосування натуральних антиоксидантів з зеленого  чаю, виноградних кісточок та екстракту ацероли як найбагатшого природного  джерела аскорбінової кислоти.

Застосування антиоксидантів дозволить продуктам залишати найкращі смакові якості і гарний вигляд у продовж всього терміну зберігання.

null

Антиоксиданти

Сирні порошки

Сирні порошки використовуються для додання смаку, аромату, поживної цінності та покращення текстури плавлених сирів.

Для покращення смаку сирні порошки зазвичай застосовують разом з дріжджовими екстрактним, які роблять їх смаки  більш виразними і яскравими, допомагають подовжити смак і зменшити дозування.

Найбільш популярний в нашому асортименті сирний порошок чеддер, який ми завжди маємо на складі у великій кількості.

null

Сирні порошки

Натуральні рослинні екстракти

Натуральні харчові екстракти широко використовуються у кондитерській промисловості. У нашій лінійці є вишукані екстракти спецій, рослинні екстракти збагатять продукт корисними для здоров’я речовинами, а натуральні ароматичні екстракти найвідомішій з яких – екстракт ванілі, зроблять смак неперевершеним і етикетку привабливою для споживачів

null

Натуральні рослинні екстракти

Дріжджові екстракти

Незамінні інгредієнти для покращення смаку різноманітних продуктів. Ці інгредієнти можуть допомогти зменшити дозування ароматизаторів, зробити їх смак більш тривалим і яскравим, приховати неприємні присмаки, а також зменшити кількість цукру та солі в продуктах без втрати привабливого для споживача смаку, що зробить їх більш корисними для здоров’я.

Особливо важливу роль ці продукти відіграють у виробництві вегетаріанських аналогів молочних продуктів, бо дозволять покращити смак і замаскувати присмаки компонентів рослинного походження. Також замінити молочних білок можна 80% дріжджовим білком, який по амінокислотному складу практично не поступається молочним білкам.

null

Дріжджові екстракти

Хрустка смажена цибуля

Смажена цибуля чудово підходить для плавлених сирів. Вона має багатий, карамелізований смак, який може додати глибини та апетитності цьому продукту.

Ще більш чудового результату можна досягти використовуючи смажену цибулю разом з дріжджовими екстрактами відповідної смакової направленості.

null

Хрустка смажена цибуля

Фосфоліпіди і лецитин

Лецитин широко використовують у виробництві молочних продуктів і їх рослинних аналогів завдяки його емульгуючим, стабілізуючим та зв’язуючим властивостям.
Лецитин додається для поліпшення емульгації між водою та жиром у сирі, що поліпшує текстуру та консистенцію сиру. Також він допомагає утримати стабільність сироватки у йогуртах, запобігаючи відокремленню фаз та покращуючи текстуру продукту.
Лецитин застосовується у молочних кремах та мусах для стабілізації консистенції та запобігання відокремленню олії від інших інгредієнтів. Він допомагає запобігти утворенню крупних кристалів льоду в морозиві, поліпшуючи текстуру та відчуття жирності.
Зазвичай лецитин використовують в напоях з кавою і какао, покращуючи їх розчинність і забезпечуючи стійку та приємну пінку.

null

Фосфоліпіди і лецитин

Бета глюкан

Бета-глюкан дріжджів є безпечним і потужним засобом для підвищення імунітету. Його можна і потрібно включати до складу молочних продуктів.

Молочні продукти — глобальна категорія, яка швидко розвивається. Існує величезний споживчий попит на молочні продукти з додатковою користю для здоров’я. Дріжджовий бета-глюкан є привабливим, як функціональний інгредієнт йогурту, йогуртових напоїв, молока та молочних напоїв.

null

Бета глюкан

Інформація

За більш детальною інформацією звертайтеся до наших менеджерів