Компанія Євроімпекс представляє Вашій увазі унікальний продукт на українському ринку харчових інгредієнтів—натуральні смако-ароматичні концентрати Butter Buds, виробництва США.

Вони призначені для заміни вершкового масла, молока, вершків та сиру у кондитерській, хлібопекарській, молочній та м’ясній промисловостях, а також у виготовленні кормів для домашніх тварин і худоби.

На відміну від давно знайомих нам ароматизаторів, концентрати Butter Buds надають продуктам не тільки верхні ноти аромату, а також глибину, насиченість та розкіш смаку. Такі надзвичайні властивості цих ароматизаторів реалізовані завдяки технології ензиматичної модифікації жирів та запатентованій технології, яка дозволила відкрити весь потенціал аромату молочних жирів.

Відповідно до Директиви 1334/2008 та висновків Міністерства охорони здоров’я України продукти Butter Buds зареєстровані як «натуральні ароматизатори». Продукти Butter Buds повною мірою дозволяють:

  • Надати продуктам смак вершкового масла, вершків, молока, сиру та какао-масла;
  • Збагатити смак продуктів (він стає довершеним та збалансованим);
  • Залишити довгий після смак;
  • Підвищити органолептичне відчуття жирності, особливо у знежирених продуктах або з низьким вмістом жиру;
  • Замаскувати небажані смакові відтінки (рослинних жирів, сировини нестандартної якості);
  • Знизити собівартість готової продукції шляхом часткової заміни дорогих молочних продуктів дешевшими інгредієнтами.

Продукція Butter Buds має термін зберігання 18-24 місяці і випускається зазвичай у вигляді порошку, який не потребує жодних спеціальних умов зберігання, що дозволяє зменшити витрати на холодильне обладнання та оптимізувати процес логістики.

Молочні ароматизатори є особливим продуктом, що призначений для виробництва молочної сировини високої якості. Молочні ароматизатори продуктам надають яскравого, вираженого смаку, доповнюючи його і посилюючи. Ці фактори надають продукції впізнаваність та особливість.

Молочні ароматизатори

Застосування молочних ароматизаторів спрямоване на вирішення таких завдань:

  • Доповнення композиції смако-ароматичними добавками дозволяє компенсувати втрату початкової рідини. Наприклад, виникає відчуття «домашньої» продукції, навіть за втрати рівня жирності;
  • Якість базової будь-якої сировини, у тому числі і коров’ячого молока, залежить від кормів, сезонності та інших факторів. Виготовлені спеціально для харчової промисловості ароматизатори, мають особливі спеціальні властивості, які допомагають пом’якшити небажані смаки та посилити необхідні.
  • Відновлення та доповнення ароматичних та смакових характеристик. Оскільки якісні сучасні виробничі стандарти вимагають швидшого дозрівання сирних зерен, можна втратити ароматично-смакові якості. У цій ситуації ароматизатори допомагають впоратися з проблемою.
  • Виробництво молочних ароматизаторів є досить складним і ґрунтується на біохімічних процесах, що протікають у молочній продукції.

Сфера використання молочних харчових ароматизаторів можна сказати, безмежна:

  • М’ясні напівфабрикати та ковбаса;
  • Сир та продукти сирні;
  • Коктейлі та десерти на основі молока;
  • Кондитерські креми;
  • Виготовлення спредів;
  • Морозиво та суміші для його приготування;
  • Молочні продукти, молоко;
  • Сирні та сметанні продукти;
  • Різна випічка.

У різних ситуаціях, коли необхідно відновити або посилити смак молока, якщо необхідно усунути непривабливий смак – на допомогу прийдуть молочні ароматизатори.

ВИРОБНИКИ

Сфери застосування

null

Продукти харчування

null

Алкогольні та безалкогольні напої

null

Спортивне та функціональне харчування