Барвники

Ми можемо запропонувати повний набір барвників необхідних для виробництва харчових концентратів. Великим попитом користується жовтий барвник куркумін, що застосовують для курячих супів і паприка, яку використовуються для приправ для запікання курки. В основному для приправ використовують рідкі жиророзчинні барвники якими фарбують сіль і вже таку окрашену сіль використовують для приправ. Але такі барвники також застосовують і у вигляді порошків.

Для яловичих і грибних супів користується попитом карамельний барвник Е150с у вигляді порошку.

В нашій країні дуже популярні порошкові суміші для приготування желе вдома. Для такого продукту, а також для напоїв швидкого приготування застосовують барвники, що відтворюють все багатство відтінків популярних фруктів. Серед такої гами переважає попит на червоні барвники антоціани зі шкірки винограду, соку чорної моркви (полуничний відтінок), солодкої картоплі, капусти та редису, а також деколи порошок соку буряка.

null

Барвники

Екстракти спецій та ароматичні екстракти

Зазвичай їх використовують у вигляді олеорезинів – це екстракти рослинного походження, які містять в собі розчинені у жирах речовини.

Процес отримання олеорезинів може відрізнятися залежно від особливостей рослинного сировини, але основними етапами є холодне або гаряче пресування та екстракція органічними розчинниками. Після екстракції розчинники випаровують в результаті залишаться олеорезини до складу яких входять ефірні олії – леткі сполуки, що забезпечують запах і смоли, що в основному дають смак.

Застосування олеорезинів для виробництва харчових концентратів має багато переваг у порівнянні з молотими спеціями. Зазвичай їх використовують у вигляді мікроінкапсульованих порошків.

null

Екстракти спецій та ароматичні екстракти

Ароматизатори

Компанія Євроімпекс пропонує широкий асортимент ароматизаторів для виробництва харчових концентратів  від провідних Європейських виробників та власного виробництва. Різні види таких продуктів потребують специфічних ароматизаторів зі спеціально підібраним складом ароматичних речовин та розчинників, що забезпечують оптимальну ціну і збереження смаку та аромату. В основному для цієї сфери використовують ароматизатори у вигляді порошку, серед яких особливо цікаві мікроінкапсульовані, які вивільняють ароматичні речовини тільки після розчинення у воді, а процесі зберігання вони захищені від випаровування та від впливу кисню вуглеводами, що входять до складу мікрокапсули.

Наш асортимент, та досвід  допомагає клієнтам, що співпрацюють з нами, досягати гармонійного поєднання ароматичних і смакових властивостей продуктів і таким чином досягати успіхів у конкурентній боротьбі.

null

Ароматизатори

Харчові волокна

Цитрусові волокна Citri-Fi американської компанії Fiber Star є незамінним компонентом для багатьох харчових концентратів завдяки своїм властивостям поглинати і утримувати воду, жири, а також емульгувати їх. Тому вони часто є незамінним компонентові у виробництві інстантних напоїв,  соусів, супів та підлив. Вони надають відчуття наповненості смаку багатьом продуктам, що мають містити клітковину в своєму складі.

Використання цих харчових волокон дозволить скоротити застосування емульгаторів і стабілізаторів, що містять Е індекси. Також дозволить зменшити вміст  жиру з мінімальним впливом на смак продукту.

Застосування Citri-Fi збагачує продукти натуральною рослинною клітковиною, що можна відображати на етикетці.

null

Харчові волокна

Натуральні молочні ароматизатори

Хочемо звернути Вашу особливу увагу на асортимент унікальних ароматизаторів  компанії Butter Buds (США). Цей виробник застосовує специфічну технологію ферментативного розчеплення молочних та рослинних жирів для отримання ароматизаторів на основі жирних кислот.

В асортименті, як звичайні ароматизатори молока,  вершків, масла, так і більш екзотичні – масло гі та соте.

Також дуже популярні в асортименті  Butter Buds сирні ароматизатори. Кожен вид ароматизатору певного типу сиру може мати варіанти молодий, середньої витримки або сильно зрілий.

Всі ці ароматизатори знаходять застосування у виробництві  різноманітних приправ, соусів та підлив , для надання їм специфічних апетитних присмаків.

null

Натуральні молочні ароматизатори

Антиоксиданти

Харчові концентрати часто потребують застосування антиоксидантів у своєму складі через вплив кисню на чутливі компоненти компонентів у вигляді порошків. Чутливими до кисню зазвичай є деякі барвники з групи каротиноїдів, олії та жири, а також ароматичні компоненти.

Найбільш ефективним натуральним антиоксидантом є екстракт розмарину зі стандартизованим вмістом розмаринової або карнозинової кислот. Його часто комбінують з токоферолами для збільшення потужності в результаті їх синергетичній взаємодії.

В деяких випадках також ефективно застосування натуральних антиоксидантів з зеленого  чаю, виноградних кісточок та екстракту ацероли як найбагатшого природного  джерела аскорбінової кислоти.

Застосування антиоксидантів дозволить продуктам залишати найкращі смакові якості і гарний вигляд у продовж всього терміну зберігання.

null

Антиоксиданти

Гідролізовані білки та технологічні ароматизатори

Гідролізовані рослинні білки (ГРБ) є джерелом вільних амінокислот і ароматичних речовин.

ГРБ виробляються у неосвітленому та освітленому вигляді. Неосвітлені застосовують у продуктах зі смаком темного м’яса, освітлені — для продуктів зі смаком м’яса птиці, риби, морепродуктів.

Технологічні ароматизатори утворюються з застосуванням ГРБ і дріжджових екстрактів в присутності вуглеводів в результаті тих же самих прийомів та процесів, що застосовуються при звичайному приготуванні їжі. Технологічні ароматизатори мають баланс верхніх та нижніх нот характерний для природних харчових продуктів.

Важливою особливістю технологічних ароматизаторів,  ГРБ і дріжджових екстрактів є їхня здатність подовжувати смак ароматизаторів, що містять переважно леткі компоненти – так звані топ-ноти. Вони сильно пахнуть, але їх відчуття у роті швидко зникає. Тож поєднання таких ароматизаторів з ГРБ і дріжджовими екстрактами допоможе зробити смак і аромат продуктів з їх застосуванням більш інтенсивним,  тривалим і збалансованим, а також допоможе зменшити дозування ароматизаторів.

null

Гідролізовані білки та технологічні ароматизатори

Хрустка смажена цибуля

Смажена цибуля чудово підходить для багатьох видів харчових концентратів. Вона має багатий, карамелізований смак, який може додати глибини та апетитності цим продуктам.

Ще більш чудового результату можна досягти використовуючи смажену цибулю разом з технологічними ароматизаторами, дріжджовими екстрактами і ГРБ відповідної смакової направленості.

null

Хрустка смажена цибуля

Сирні порошки

Сирні порошки використовуються для додання смаку, аромату, поживної цінності багатьох видів харчових концентратів.

Для покращення смаку сирні порошки зазвичай застосовують разом з дріжджовими екстрактним, які роблять їх смаки  більш виразними і яскравими, допомагають подовжити смак і зменшити дозування.
Найбільш популярний в нашому асортименті сирний порошок чеддер, який ми завжди маємо на складі у великій кількості.

null

Сирні порошки

Фруктові та овочеві порошки

Ми пропонуємо порошки фруктів та овочів, що виробляють методом розпилювального сушіння, який дозволяє отримувати порошки, що легко розчиняються в воді, з гарним смаком і природним відтінком. Спосіб застосування продуктів залежить лише від вашої фантазії. А ми в свою чергу зробимо все, щоб допомогти вам з вибором і використанням наших продуктів.

Наші постачальник виробляють також порошки різних оцетів та алкогольних напоїв, які користуються великим попитом для виробництва харчових концентратів.

null

Фруктові та овочеві порошки

Дріжджові екстракти

Незамінними інгредієнтами для покращення смаку різноманітних продуктів є дріжджові екстракти. Вони допомагають зменшити використання ароматизаторів, зробити смак продуктів більш збалансованим, тривалим і яскравим, приховати неприємні присмаки (надмірну кислотність, гіркуватість, терпкість), а також зменшити кількість солі без втрати привабливого для споживача смаку, що зробить їх більш корисними для здоров’я.

Особливо важливу роль дріжджові екстракти відіграють у виробництві вегетаріанських продуктів, бо дозволять покращити смак і замаскувати присмаки компонентів рослинного походження. Також замінити м’ясний та молочний білок можна 80% дріжджовим білком, який по амінокислотному складу практично не поступається білкам тваринного походження.

null

Дріжджові екстракти

Фосфоліпіди і лецитин

Ці інгредієнти додають до харчових концентратів для збільшення їх корисності для здоров’я і покращення розчинності інстантних продуктів (какао, сухе молоко, порошки фруктів, овочів, екстрактів спецій та інших порошків). Лецитин запобігає відділенню жирів у супах, соусах підливах.

null

Фосфоліпіди і лецитин

Інформація

За більш детальною інформацією звертайтеся  до наших менеджерів