Барвники

У нашому асортименті є величезний вибір барвників для виробів з борошна. Пропонуємо водорозчинні барвники рідкі для додавання безпосередньо в тісто або у вигляді порошків, якщо виробнику зручніше змішувати барвник з мукою.

Найбільш популярні барвники  куркумін і бета-каротин для надання макаронним виробам і випічці для імітації відтінку яєць. Також користуються великим попитом карамельні барвники для отримання різних відтінків коричневого.

null

Барвники

Натуральні рослинні екстракти

Натуральні харчові екстракти широко використовуються у кондитерській промисловості. У нашій лінійці є вишукані екстракти спецій, рослинні екстракти збагатять продукт корисними для здоров’я речовинами, а натуральні ароматичні екстракти найвідомішій з яких – екстракт ванілі, зроблять смак неперевершеним і етикетку привабливою для споживачів.

null

Натуральні рослинні екстракти

Ароматизатори

Компанія Євроімпекс пропонує широкий асортимент ароматизаторів для виробів з борошна від провідних Європейських виробників та власного виробництва. Ми маємо для таких виробів ароматизатори, що мають відмінну термостабільність яка так необхідна в даній сфері застосування.
Найбільш популярні ароматизатори для виробів з борошна – це ванільні, які мають безліч відтінків, пряжене молоко, масло, вершки, молоко, какао, шоколад.

Наш асортимент, та досвід  допомагає клієнтам, що співпрацюють з нами, досягати гармонійного поєднання ароматичних і смакових властивостей продуктів і таким чином досягати успіхів у конкурентній боротьбі.

null

Ароматизатори

Харчові волокна

Цитрусові волокна Citri-Fi американської компанії Fiber Star є незамінним компонентом для багатьох кондитерських виробів завдяки своїм властивостям поглинати і утримувати воду, жири, а також емульгувати їх .

Використання цих харчових волокон дозволить скоротити застосування яєць, емульгаторів і стабілізаторів, що містять Е індекси. Також дозволить зменшити вміст  жиру з мінімальним впливом на смак продукту.

Крім того цитрусові волокна широко застосовують для запобігання крихкості випічки і макаронних виробів, контролю вологи та продовження терміну її придатності.

Застосування Citri-Fi збагачує продукти натуральною рослинною клітковиною, що можна відображати на етикетці.

null

Харчові волокна

Натуральні молочні ароматизатори

Хочемо звернути Вашу особливу увагу на асортимент унікальних ароматизаторів  компанії Butter Buds (США). Цей виробник застосовує специфічну технологію ферментативного розчеплення молочних та рослинних жирів для отримання ароматизаторів на основі жирних кислот.

В асортименті, як звичайні ароматизатори молока, йогурту, сметани, пахти, вершків, масла, так і більш екзотичні – масло гі та соте, молоко перу, какао, білого шоколаду. Такі ароматизатори наддадуть неперевершених смаків глазурі, шоколаду, кремів, випічці та різних десертів.

Також дуже популярні в асортименті  Butter Buds сирні ароматизатори. Кожен вид ароматизатору певного типу сиру може мати варіанти молодий, середньої витримки або сильно зрілий.

null

Натуральні молочні ароматизатори

Антиоксиданти

Найбільш ефективним натуральним антиоксидантом є екстракт розмарину зі стандартизованим вмістом розмаринової або карнозинової кислот. Його часто комбінують з токоферолами для збільшення потужності в результаті їх синергетичній взаємодії.

В деяких випадках також ефективно застосування натуральних антиоксидантів з зеленого  чаю, виноградних кісточок та екстракту ацероли як найбагатшого природного  джерела аскорбінової кислоти.

Застосування антиоксидантів дозволить продуктам залишати найкращі смакові якості і гарний вигляд у продовж всього терміну зберігання.

null

Антиоксиданти

Фруктові та овочеві порошки

Ми пропонуємо порошки фруктів та овочів, що виробляють методом розпилювального сушіння, який дозволяє отримувати порошки, що легко розчиняються в воді, з гарним смаком і природним відтінком. Такі інгредієнти можуть використовуватись як декор або інгредієнт рецептури, якщо внесення додаткової кількості води з концентрованими соками небажане. Спосіб застосування продуктів залежить лише від вашої фантазії. А ми в свою чергу зробимо все, щоб допомогти вам з вибором і використанням наших продуктів.

Широко застосовують шпинатний порошок у дозуванні приблизно 2% для виробництва зелених макаронів та спагеті.

null

Фруктові та овочеві порошки

Сирні порошки

Сирні порошки використовуються для додання смаку, аромату, поживної цінності та покращення текстури випічки, кремів та начинок з пікантним смаком.

Для покращення смаку сирні порошки зазвичай застосовують разом з дріжджовими екстрактним, які роблять їх смаки  більш виразними і яскравими, допомагають подовжити смак і зменшити дозування.
Найбільш популярний в нашому асортименті сирний порошок чеддер, який ми завжди маємо на складі у великій кількості.

null

Сирні порошки

Дріжджові екстракти

Незамінні інгредієнти для покращення смаку різноманітних продуктів. Ці інгредієнти можуть допомогти зменшити дозування ароматизаторів, зробити їх смак більш тривалим і яскравим, приховати неприємні присмаки, а також зменшити кількість цукру та солі в продуктах без втрати привабливого для споживача смаку, що зробить їх більш корисними для здоров’я.

Особливу увагу хотілось би звернути на темні дріжджові екстракти, які крім присмаків доречних для підсилення смаків какао і шоколаду, також дають відповідне коричневе забарвлення. Такі продукти допомагають виробляти продукти з «чистою етикеткою»

null

Дріжджові екстракти

Хрустка смажена цибуля

Смажена цибуля чудово підходить для здобної випічки та печива. Вона має багатий, карамелізований смак, який може додати глибини та апетитності випічці.

Смажена цибуля цибуля може додати хрусткої текстури м’якій випічці, наприклад, кексам або мафінам. Також вона може допомогти збалансувати щільність важкої випічки, наприклад, хліба або пирогів.

Ще більш чудового результату можна досягти використовуючи смажену цибулю разом з дріжджовими екстрактами відповідної смакової направленості.

null

Хрустка смажена цибуля

Фосфоліпіди і лецитин

Лецитин додають до тіста при виробництві макаронів для поліпшення їх консистенції та еластичності. Це допомагає зберегти форму та структуру макарон під час формування та приготування. Також лецитин стає у нагоді аби запобігти зліпленню макаронів під час варіння.
Особливо цінним є застосування гідролізованого лецитину при виробництві випічки.
Залишок жирної кислоти вставляється між витками амілози та заважає їй стискатися. Це забезпечує свіжість і краще зберігання випічки.
Також випічка з лецитинами стає більш еластичною та менше прилипає до обладнання.  Фосфоліпіди сприяють зменшенню відділенню жирів.

null

Фосфоліпіди і лецитин

Інформація

За більш детальною інформацією звертайтеся до наших менеджерів