Харчові ароматизатори – одна з найпоширеніших добавок для виготовлення харчової продукції.

ТОВ “Компанія “Євроімпекс” пропонує широкий асортимент ароматизаторів як закордонних виробників, так і власного виробництва.

Діяльність нашої компанії – це чудова можливість для виробників отримати перевагу у створенні свого унікального продукту з особливим смаком та ароматом, а з підбором ароматизатора відповідної якості допоможуть впоратися наші висококваліфіковані спеціалісти.

Харчові ароматизатори здатні забезпечити основні характерні риси більшості харчових продуктів, зробити їх відомими і відмінними від інших у різноманітті конкурентних продуктів.
Бібліотека тисяч ароматичних хімічних речовин і натуральних екстрактів, затверджених ЄС, дозволяє створити величезну кількість ароматизаторів з особливими ароматичними і смаковими профілями, пристосованих для певних видів продуктів з урахуванням особливостей їх виробничих процесів.
Складові ароматизаторів – це дуже різноманітні по хімічним властивостям речовини, тож створення і застосування ароматизаторів потребує великого досвіду. Наша компанія є надійним партнером у даній сфері.
При виробництві харчових продуктів потрібно враховувати, що ароматичні і смакові властивості часто забезпечуються особливими видами речовин, які не завжди можна поєднати у одному ароматизаторі. Зазвичай речовини, що забезпечують запах дешевші за ті, що несуть також смакові властивості. Тому на ринку є перевага у пропозиції ароматизаторів з недостатньо вираженим смаком. У наслідок цього трапляється так, що виробники намагаються компенсувати нестачу смаку зайвим дозуванням летких ароматичних речовин. Такий результат не є ідеальним для споживачів.

Наш асортимент та досвід допомагає клієнтам, що співпрацюють з нами, досягати гармонійного поєднання ароматичних і смакових властивостей продуктів і таким чином досягати успіхів у конкурентній боротьбі.

Вибирайте для співпраці нашу компанію як відповідального, сумлінного та перевіреного постачальника.

Харчові ароматизатори використовуються для надання аромату та смаку продуктам харчування. В харчовій промисловості використовуються натуральні і натурально-ідентичні ароматизатори. Деякі з переваг застосування харчових ароматизаторів наступні:

 

  • Покращення смаку:

Харчові ароматизатори можуть покращити смак продуктів, надаючи їм більш насичений та приємний смак.

  • Збереження природного смаку:

В деяких випадках ароматизатори дозволяють зберегти природний смак продуктів, який може бути втрачений під час обробки чи зберігання.

  • Стабільність смаку:

Харчові ароматизатори можуть забезпечити стабільність смаку протягом тривалого періоду зберігання, допомагаючи продуктам тримати свіжість та смак. Ароматичні речовини в ароматизаторах можуть бути стабілізовані завдяки вдалому поєднанню компонентів або додаванням антиоксидантів

  • Розширення асортименту продукції:

Виробники можуть використовувати ароматизатори для створення нових смакових варіацій і розширення асортименту продукції. Також ароматизатори здатні зробити однотипну продукцію більш різноманітною

  • Зниження витрат на сировину:

Деякі ароматизатори можуть дозволяти виробникам скорочувати витрати на сировину, зберігаючи при цьому бажаний смак.

  • Вирішення проблем сезонності:

Ароматизатори дозволяють виробникам підтримувати стійкий та уніфікований смак продуктів у всі сезони року, незалежно від доступності сезонних інгредієнтів.

  • Можливість керування гостротою, насиченістю ароматі і смаку, створюючи бажаний профіль.

 

  • Забезпечення єднання інгредієнтів:

Ароматизатори можуть допомагати в створенні балансованого смаку в складних стравах, об’єднуючи різні інгредієнти. Так наприклад відомо, що ароматизатори вершків та масла роблять приємнішими та більш апетитними гострі смаки, навіть при дуже помірному їх застосуванні, щоб не було помітно зміну смаку і аромату традиційних гострих страв.

ВИРОБНИКИ

Сфери застосування

null
Продукти харчування
null
Алкогольні та безалкогольні напої
null

Фармацевтична та БАД

null
Спортивне та функціональне харчування
null

Парфюмерно-косметична