Ми можемо запропонувати Вам повний набір барвників та забарвлюючих інгредієнтів необхідних для виробництва алкогольних та безалкогольні напої.
Найчастіше для виробництва напоїв використовуються карамельні барвники і карамелізовані цукрові сиропи. Наш постачальник – французька компанія “Nigay” є визнаним в світі експертом у виробництві такої продукції. Для міцних алкогольних напоїв використовують карамельні барвники E150a і E150b, які стійкі в спиртових напоях. E150b є незамінний при виробництві бренді і коньяку, оскільки барвник проявляє необхідну стійкість і відповідний відтінок. При виробництві пива використовують барвник Е150с.
Для безалкогольних напоїв, як правило, використовують карамелізований цукровий сироп або карамель Е150а, що має золотисто-коричневий відтінок характерний для так званих «ретро-напоїв» і карамель E150d, що має темно-коричневий колір.
Для напоїв використовують барвники та забарвлюючі інгредієнти, що відтворюють все багатство відтінків фруктів. Серед такої гами переважає попит на червоні барвники антоціани зі шкірки винограду, соку чорної моркви, солодкої картоплі, капусти та редису.
Також одним з найбільш вживаним при виробництві напоїв барвником є бета-каротин, оскільки надає напоям цитрусовий смак, що є дуже популярним в напоях. Барвники на основі бета-каротину можуть давати прозорі і замутнені розчини.