Смажена цибуля високої якості, всі смакові властивості зберігаються протягом навіть тривалого зберігання, хрустка, золотисто – рум’яного кольору з притаманним смаком та ароматом.
Продукт можна споживати безпосередньо в їжу, а також в якості смакової добавки до різних страв таких як: м’ясні, рибні та овочеві блюда, бульба, паста, хот доги, піца, вареники, роли, супи тощо. Завдяки своїм смаковим властивостям має великий попит в хлібопекарській наприклад: цибулевий хліб або грисіні та м’ясопереробній промисловості (ковбаски для грилю та напівфабрикати) .
Має приємний смажений аромат на відміну від різкого аромату свіжої цибулі, не містить консервантів та має повністю натуральне походження.

Підходить для вегетаріанців та людей з алергією на білок та лактозу так як не містить яєць і молока.

Переваги використання

  1. Позбавляєте своє виробництво від великої кількості клопотів пов’язаних з  переробкою свіжої  цибулі, що економить час та енергоресурси
  2. Значна економія складського приміщення , один кілограм смаженої цибулі замінює десять кілограм свіжої .
  3. Завдяки смаженій цибулі готові страви набувають нових , яскравих смаків що значно розширює сферу застосування .

ВИРОБНИКИ

Сфери застосування

null

Продукти харчування