“Fiberstar, Inc.” є провідним світовим виробником та постачальником високоякісної цитрусової клітковини з великим досвідом у галузі харчової промисловості.
“Fiberstar, Inc.” використовує інноваційні технології для ефективного виробництва цитрусової клітковини під торговою маркою «Citri-Fi»., надаючи клієнтам сучасні та конкурентоспроможні рішення.
Компанія пропонує різноманітні види цитрусової клітковини, відповідаючи різним потребам харчової промисловості. Їх асортимент включає продукти різної текстури та складу.
Завдяки стратегічно вигідному розташуванню свого виробництва біля джерел сировини та логістичних центрів, “Fiberstar, Inc.” забезпечує ефективне постачання своїх продуктів клієнтам по всьому світу.
Цитрусова клітковина виготовляється з клітин соку, шкірки, м’якоті та серцевини апельсинів, лимонів, лаймів, грейпфрутів, мандаринів.
Дані харчові волокна не входять в перелік продукції, яка має маркуватися індексом «Е».
Citri-Fi виготовляється за запатентованою технологією, розробленою у “Fiberstar, Inc.”, щоб зберегти свій природний склад. Загальний вміст харчових волокон в Citri-Fi коливається від 74% до 75%, причому половина є розчинними, а половина нерозчинними. Внаслідок цього Citri-Fi є дуже цінним продуктом для здорового харчування.
“Fiberstar, Inc.” бере для свого виробного процесу як сире цитрусове волокно після процесу віджиму соку. Клітинну структуру натуральних волокон механічно оброблюють для створення розширеної площі поверхні, що стає характерною відзнакою торгової марки Citri-Fi.
Сировина | Вигляд цитрусового волокна до механічної обробки | Вигляд обробленого цитрусового волокна “Citri-Fi” |
Ця цитрусова клітковина забезпечує високу вологоутримувальну здатність, властивості зв’язування олії та гелеутворення на додаток до чистого смаку та приємних відчуттів в роті.
Citri-Fi можна використовувати для заміни багатьох типів олій та жирів з ціллю зменшення калорійності і покращення економічної ефективності виробництва харчових продуктів.
Широко застосовують цю цитрусову клітковину для заміни яєць і емульгаторів.
Завдяки своїм унікальним покращеним властивостям цитрусові волокна Citri-Fi знаходять широке застосування у виробництві кондитерської, м’ясної, молочної, олійно-жирової, рибної, при виробництві снеків, хлібобулочної продукції, продуктів функціонального призначення, морозива, сухих сумішей, а також продуктів швидкого приготування. Особливо цінні цитрусові волокна Citri-Fi у виробництві вегетаріанських продуктів, бо надає унікальні можливості для імітації м’ясних і рибних продуктів.
Дозування внесення цитрусового волокна становить (0,1-3%) від ваги готового продукту і залежить від складу рецептури, якості вихідної сировини, вимог клієнта до готового продукту.