Ми можемо запропонувати повний набір барвників необхідних для виробництва харчових концентратів. Великим попитом користується жовтий барвник куркумін, що застосовують для курячих супів і паприка, яку використовуються для приправ для запікання курки. В основному для приправ використовують рідкі жиророзчинні барвники якими фарбують сіль і вже таку окрашену сіль використовують для приправ. Але такі барвники також застосовують і у вигляді порошків.
Для яловичих і грибних супів користується попитом карамельний барвник Е150с у вигляді порошку.
В нашій країні дуже популярні порошкові суміші для приготування желе вдома. Для такого продукту, а також для напоїв швидкого приготування застосовують барвники, що відтворюють все багатство відтінків популярних фруктів. Серед такої гами переважає попит на червоні барвники антоціани зі шкірки винограду, соку чорної моркви (полуничний відтінок), солодкої картоплі, капусти та редису, а також деколи порошок соку буряка.